Onze wijnbar

Welkom bij cucina&wijnbar Pompeï.

Wijnbar Pompeï is een ruim opgezette bar/restaurant waar je gewoon even lekker kunt ontspannen met een lekker wijntje, biertje, of gewoon een bakje koffie, en waar je lekker de hele avond kunt gaan tafelen en alles proeven wat je maar wil.
Het is een bar bedoelt voor jong en oud.
Door de glazen pui en het hoge en lange recht lopende gebouw heb je vanuit alle hoeken het prachtige uitzicht op de Brol, en de Groentemarkt. De pui kan helemaal open zodat je het gevoel hebt dat je lekker buiten zit!

We hoeven natuurlijk niet uit te leggen dat het zich richt op Italiaanse wijn, maar wat wel goed is om uit te leggen is dat we naast wijn ook een groot assortiment Italiaanse speciaalbiertjes, likeurtjes en cocktails serveren.
De menu/dinerkaart is zeer uitgebreid, met authentieke Italiaanse antipasti, broodgerechten of pasta en pizza, of alles van de kaart op een goedgevulde borrelplank.

Over het interieur hoeven we weinig uitleg te geven, behalve dat er met zorg is gewerkt om de mooiste wijnbar van het noorden te worden! Alvast een beetje sfeer proeven? We nemen u graag mee.

Wilt u graag reserveren dan vragen wij u om dit telefonisch te doen 058-2124092 Dit is het telefoonnummer van het naastgelegen pizzeria Pompeï. Graag vermelden dat het gaat om een reservering voor de wijnbar.

Tot snel in Cucina&wijnbar Pompeï

Openingstijden:

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: gesloten
Donderdag: 16:00 tot 22:00
Vrijdag: 16:00 tot 22:00
Zaterdag: 16:00 tot 23:00
Zondag: 16:00 tot 23:00