Groepsreserveringen

Bekijk hier onze arrangementen

De groepsarrangementen zijn voor groepen van 8 personen of meer.

Bekijk hier onze arrangementen

De groepsarrangementen zijn voor groepen van 8 personen of meer.

Studentenmenu

Arrangement 1

Arrangement 2

Reserveren

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Voer een getal groter dan of gelijk aan 8 in.

Let op, graag wijzen wij u op een aantal huisregels met betrekking tot groepsreserveringen:

Huisregels

Het exacte aantal personen moeten minimaal 1 dag voor aanvang telefonisch worden doorgegeven, ivm geen gehoor kunt u mailen naar info@pizzeriapompei.nl. Indien dit niet tijdig doorgeven wordt en het aantal personen is sterk afgenomen, dan hebben wij het recht om de reservering ter plekke te annuleren of de kosten in rekening te brengen die wij hebben gemaakt om extra personeel in te zetten en of andere reservering hebben moeten weigeren ivm de plekken die voor jullie gereserveerd zijn.

Het kan voorkomen dat wij vragen of het jullie lukt om voor een bepaalde tijd weer weg te zijn zodat wij deze tafels weer kunnen her-reserveren voor andere groepen, dus kom op het tijdstip die vernoemd is in de reservering zodat jullie niet hoeven te wachten totdat de tafels gereed zijn, of dat jullie tijdens het diner moeten haasten omdat wij de tafels weer nodig hebben.

Voor een groepsarrangement of studentenmenu zou het fijn zijn dat de betaling door 1 persoon wordt voldaan en onderling verrekend wordt met bijvoorbeeld een tikkie. Dit ivm de geringe ruimte aan de kassa.

Hou het netjes, schade aan menukaarten, schade aan tafels of stoelen of andere schade die wij leiden door asociaal gedrag worden doorberekend in de rekening.

Alvast bedankt voor uw medewerking.